Aktiviteter

Julgalan 2019!

Nu är det snart jul vilket innebär att det snart är dags för SKUTYs Julgala!! För fjärde året i rad rullar vi ut röda mattan och bjuder in dig till en kväll full med underhållning, god mat, glitter och glamour som ungdomsavslutning för alla som är aktiva i Tyresö Församling!

Kvällen börjar med att du gör din entré genom dörrarna i Trollbäckens Kyrka. Där bjuds det på bubbel, tilltugg och mingel med alla andra glamourösa gäster. Efter det firar vi en mysig och julig kvällsmässa där vi sjunger favoritjulpsalmerna! Efter mässan bjuds det in till en storslagen vegobuffé längs vackert dukade bord. Vi äter god mat och bjuds på underhållning av olika slag! Kvällen innehåller en mängd överraskningar, bland annat vem som ska vinna det prestigefyllda SKUTY-priset! Det här är definitivt en kväll du inte vill missa!

Och det bästa av allt? Det är helt GRATIS! SKUTY och församlingen bjuder dig på hela kalaset!

Vill du vara med på detta? Såklart att du vill! Allt du då behöver göra är att göra din anmälan på den här länken! Därefter är det bara att börja planera din galaoutfit!

Skulle du vilja vara en del av kvällens underhållning? Är du kanske en hejare på att jonglera, skriva limerickar, sjunga, hålla julquiz eller något annat som du tror skulle kunna vara en bra underhållning under galan? Då är det bara att skicka ett mail till tobias@skuty.se eller svante@skuty.se och berätta vad just DU vill bidra med!

Har du andra frågor är det bara att höra dig till info@skuty.se! Vi ses!

Alltså:

Vad? Julgalan, terminsavslutning för alla ungdomar i Tyresö församling!
Var? Trollbäckens Kyrka
När? 18:30 – ca 22:00
Hur? Anmälan här!