Aktiviteter

Julgalan 2018!

Nu är det jul igen och ni vet väl vad det betyder??? Det är äntligen dags för SKUTY:s årliga julgala! När året har gått mot sitt slut och terminens ungdomskvällar är avslutade arrangerar vi för tredje året i rad en spektakulär gala.

Vi kommer ses på röda mattan som rullas ut i Trollbäckens kyrka klockan 18:30 på torsdagen den 20:e december för mingel med tilltugg och sedan väntar en kväll full med överraskningar och firande. Efter minglet går vi tillsammans på mässa och efter det börjar festligheterna på riktigt! Middag med inte bara en massa god mat (och efterrätt!!!) utan också framföranden, gemenskap och en massa skoj står på menyn.

Detta är ett event för alla som är ungdomar i Tyresö församling, alla som är ledare eller håller på att gå ledarutbildningen, alla som hänger på ungdomskvällarna, och självklart alla medlemmar i SKUTY. Det enda som förväntas av dig är att du letar upp din finaste klänning eller kostym och går all in på temat gala!

Nu kanske du tänker att en sån här fin gala måste kosta skjortan att vara med på, men icke! Vi bjuder på mat, dryck och underhållning under kvällen(du hörde rätt, hela kalaset är helt gratis! Stort tack till Tyresö församling för det!).

För att få vara med på Julgalan anmäler du dig snabbt och enkelt på den här länken!

 

Alltså:

Vad? Julgala

Var? Trollbäckens kyrka

När? Den 20:e december klockan 18:30

Klädkod? Finkläder

Hur? Anmäl dig här!